Personal yoga training

Werken aan een gezond lichaam en geest door middel van individuele yoga sessie waar maatwerk centraal staat gericht op de persoonlijke behoeftes.  

Wat is het?

 

Personal yoga lessen zijn perfect om de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Je wordt heel bewust van patronen en gewoontes die pijn en disbalans veroorzaken. Het is ook heel geschikt voor mensen die te maken hebben met: Stress, Blessures, Rugpijn, Weinig energie, Slechte houding, Spijsverteringsproblemen en Emotionele disbalans.

 

In deze sessie gaan we specifiek aan de slag met jouw lichaam en behoeftes. Het is een goede manier om je verder te verdiepen  in je eigen ontwikkelingen mentaal en fysiek.

Yoga is kwetsbaar en confronterend en in deze les  heb je alle ruimte om vragen te stellen en of stil te staan bij de houdingen of hetgeen je voelt. Samen werken we dan op maat gerichte oefeningen waar je mee aan de slag kan. Niet alleen ontwikkel je meer zelfvertrouwen, de vooruitgang in de oefeningen gaan op deze manier sneller en zorgt er tevens voor dat je soepeler en sterker wordt.

 

Personal yoga training vind plaats in onze yogastudio.

 

De prijzen:

 

60 minuten:  65,- euro